SynergyOSX

SynergyOSX 1.02

Bestuur meerdere computers met één keyboard en muis

VOOR

  • Controle over verschillende systemen
  • Zoekt computers met netwerknaam

TEGEN

  • Weinig hulp vanuit de applicatie

Uitmuntend
8

SynergyOSX is een programma dat je toetsenbord en muis deelt met andere computers. Zo werk je gemakkelijk op meerdere systemen, met slechts één paar besturingsapparaten. De gratis software werkt zowel op Windows, Mac als Linux en varianten daarop (bijvoorbeeld Fedora en Debian).

Heb je meerdere computers maar slechts één keyboard en muis? SynergyOSX koppelt de besturing aan meerdere systemen, waardoor je met dezelfde invoerapparaten werkt op aparte beeldschermen (en computers). De software werkt met een server-client model. Dit betekent dat één systeem zich beschikbaar stelt (de server) en de ander gebruik maakt van diensten op de andere computer (de client). Software voor externe besturing, TeamViewer, werkt op dezelfde wijze.

Je kiest vanuit de software hoe je het toetsenbord en de muis wilt delen. Dit doe je door SynergyOSX op alle pc's of Mac's te installeren en Server ofwel Client aan te vinken in het menu. Vergeet niet de netwerknaam van het systeem in te stellen in het menu, zodat de computers elkaar vinden. Na connectie beweeg je de cursor naar de rand van het scherm om naar het volgende systeem te gaan. SynergyOSX verbindt ook het klembord van computers, waardoor je tekst en bestanden gemakkelijk knipt en plakt.

SynergyOSX deelt het toetsenbord en de muis tussen verschillende systemen, zodat je effectief werkt op meerdere computers. Werk je bijvoorbeeld afwisselend op een pc en een Mac dan zet je de systemen gewoon naast elkaar. Schakelen tussen verschillende computers vereist dankzij SynergyOSX niet meer dan een muisklik!

SynergyOSX

Download

SynergyOSX 1.02

Beoordelingen about SynergyOSX